Impact of protectants on the storage stability of freeze-dried probiotic Lactobacillus plantarum
Role of protective agents on the viability of probiotic Lactobacillus plantarum during freeze drying and subsequent storage
Optimizing time and temperature of enzymatic conversion of isoflavone glucosides to aglycones in soy germ flour
Potential of protein-prebiotic as protective matrices on the storage stability of vacuum-dried probiotic Lactobacillus casei
Co-encapsulation efficiency of silk sericin-alginate-prebiotics and the effectiveness of silk sericin coating layer on the survival of probiotic Lactobacillus casei
.
ดูผลงานวิจัยทั้งหมด คลิก : https://shorturl.asia/72A1L
เข้าใช้งานฐานข้อมูล SCOPUS : https://www.scopus.com
.
ใช้งานนอกเครือข่ายมหาวิทยาลัย
ตั้งค่า Proxy ก่อนการใช้งาน หรือใช้งานผ่าน Application MyLOFT
คู่มือการตั้งค่า Proxy : https://bit.ly/3dkcSxM
คู่มือการใช้งานผ่าน Application MyLOFT : https://bit.ly/33Sl9no
.
สอบถามเพิ่มเติมได้ที่