325863763_479412937692582_3809281572837442758_n

📌ขอแนะนำ 5 อันดับ ผลงานวิจัยที่มีการอ้างถึงสูงสุด
ของ ผศ.ดร.วิเชียร ศรีวิชัย คณะอุตสาหกรรมเกษตร จากฐานข้อมูล SCOPUS
.
1️⃣ Determining Factors of Lipophilic Micronutrient Bioaccessibility in Several Leafy Vegetables
https://bit.ly/43MrFcG
.
2️⃣ Substitution of rice flour with rice protein improved quality of gluten-free rice spaghetti processed using single screw extrusion
https://bit.ly/3UQ7NkQ
.
3️⃣ Improvement of the content in bioaccessible lipophilic micronutrients in raw and processed drumstick leaves (Moringa oleifera Lam.)
https://bit.ly/3KKVIZT
.
4️⃣ Natural and synthetic antioxidants prevent the degradation of vitamin D3fortification in canola oil during baking and in vitro digestion
https://bit.ly/3orBFIs
.
5️⃣ Evaluation of The Physicochemical, Sensorial and Antioxidant Properties of Functional Ale Beer Brewed with Rice and Fruit by-Products
https://bit.ly/3GXcCDn

💡สูตรและกรรมวิธีการผลิตนมถั่วเหลืองผงห่อหุ้มวิตามินซี
📃อนุสิทธิบัตรเลขที่ 23007📃
โดย ผู้ช่วยศาสตราจารย์ ดร.วิเชียร ศรีวิชัย และคณะ