อาจารย์นาฏกาญจน์ จักรานุวัฒน์ Nattakan E-mail: nattakanc@kmutnb.ac.th Tel. +66-3721-7300 ext. 7928 / +66-8-5826-5185 Fax. +66-3721-7312 Department of Agro-Industry Technology and Management Faculty of Agro-Industry King Mongkut’s University of Technology North Bangkok. |
||
Education |
|
|
Research Areas |
|
|
Teaching Courses | 520101 Biological Science for Agro-Industry
520102 Biological Science Laboratory Agro-Industry 520404 Factory visit 050113001 Basic Organic Chemistry 050113001 Basic Organic Chemistry Laboratory |
|
Publications |
Maneesin, P., Chinnasri, N., Vongsawasdi, P., and Nopharatana, M., 2013, “Effect of Garlic Oil and Modified Atmosphere Packaging on the Quality of Chilled Shrimp”, Packaging Technology and Science, Vol. 27, No. 5, pp. 376-383. นาฏกาญจน์ ชิณศรี, พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์, พัชทรา มณีสินธุ์ และ มณฑิรา นพรัตน์, 2555, “ผลของนํ้ามันหอมระเหยต่อการยับยั้งการเจริญของจุลินทรีย์ก่อโรค”, วารสารวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยี สถาบันวิจัยวิทยาศาสตร์และเทคโนโลยีแห่งประเทศไทย, ปีที่ 27, ฉบับที่ 3, กรกฎาคม-กันยายน 2555, หน้า 70-79. |
|
Presentation |
Chinnasri, N., Vongsawasdi, P., Maneesin, P. and Nopharatana, M., 2013, “Effects of Holy Basil Oil on Shelf Life of Chilled Shrimp under Modified Atmosphere Packaging”, The 51th Kasetsart University Annual Conference, February 5-7, Kasetsart University, Bangkok, Thailand, pp. 322-329. Chinnasri, N., Vongsawasdi, P., Maneesin, P. and Nopharatana, M., 2012, “Antimicrobial Effect of Garlic Oil on Some Pathogenic and Spoilage Bacteria and Its Application to Chilled Shrimp”, Food and Applied Bioscience International Conference, February 6-7, Kantary Hills Hotel, Chiang Mai, Thailand |