ข่าวงานวิจัย/ประชาสัมพันธ์ข่าวภาคAPDข่าวเด่นงานบริการประกาศทั่วไป

.
5 อันดับ ผลงานวิจัยที่มีการอ้างถึงสูงสุด
1️⃣ Influence of Biopolymer Emulsifier Type on Formation and Stability of Rice Bran Oil-in-Water Emulsions: Whey Protein, Gum Arabic, and Modified Starch
https://bit.ly/3L0rCkE

2️⃣ Influence of interfacial composition on oxidative stability of oil-in-water emulsions stabilized by biopolymer emulsifiers
https://bit.ly/3QvUJgI

3️⃣ Impact of protectants on the storage stability of freeze-dried probiotic Lactobacillus plantarum
https://bit.ly/3B4mkzY

4️⃣ Role of protective agents on the viability of probiotic Lactobacillus plantarum during freeze drying and subsequent storage
https://bit.ly/3KZQFnQ

5️⃣ The Physical Characterization and Sorption Isotherm of Rice Bran Oil Powders Stabilized by Food-Grade Biopolymers
https://bit.ly/3DcfJGp

📚 ดูผลงานวิจัยทั้งหมด คลิก https://bit.ly/3TRawKh
.
🕵️‍♀️ ตั้งค่า Proxy ก่อนการใช้งาน หรือใช้งานผ่าน Application MyLOFT
▶️ คู่มือการตั้งค่า Proxy : https://bit.ly/3dkcSxM
▶️ คู่มือการใช้งานผ่าน Application MyLOFT : https://bit.ly/33Sl9no
.
👩‍💻 สอบถามเพิ่มเติมได้ที่
m.me/library.kmutnbprachin
#Libprachin😍